Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sprøde kammuslinger med lynstegte grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kammuslinger
  • 150 g kammuslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • soja sauce
  • soja sauce

Tilberedning

Sæt nudlerne over. Dup kammuslingerne tørre og vend dem i let pisket æg. Vend dem nu i rasp og steg dem sprøde i olie på en pande.

Skær grøntsagerne i tynde skiver og svits møre i olie på en pande.

Start med gulerødder, som kræver lidt længere tid.

Vend nudler med grøntsager, smag til med soya og top med kammuslinger.