Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling på spid med Satay Sauce og agurkesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kylling inderfilet
  • 4 - 6 stk kylling inderfilet
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 1 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl satay sauce
  • 1 gl satay sauce
  • Asiatisk agurkesalat
  • Asiatisk agurkesalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 0.5 stk agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Sæt kyllingefileterne på fire spid og steg dem i lidt olie,  ca. 3 - 4 minutter. Tilsæt soya og tag panden fra blusset.

Rør satay saucen efter anvisning.

Rør sukker med eddike indtil sukkeret er opløst. Halver agurken og fjern kernerne. Snit den og vend i en skål med rødløg, koriander og eddikedressingen.