Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tagliatelle med tomat og bacondrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas Hverdag olivenolie
  • 2 spsk Irmas Hverdag olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 3 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds Irmas Hverdag hakkede tomater
  • 1 ds Irmas Hverdag hakkede tomater
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 4 spsk piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas Hverdag tagliatelle
  • 500 g Irmas Hverdag tagliatelle

Tilberedning

Kom olie på en pande og steg baconen meget sprød. Tag bacon op og læg på køkkenrulle.

Skær løgene i både og svits i olie på panden. Kom tomater, fløde, timian og lidt salt og peber herpå og lad simre under låg i 5 minutter. Spæd evt. til med lidt vand.

Kog pastaen efter anvisning. Afdryp og kom på stort fad.

Hæld tomatsaucen henover.

Bræk eller knus bacon i mindre stykker og drys over.