Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbrad med kartofler og granatæble

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kartofler
  • 1 kg kartofler
  • rapsolie
  • rapsolie
  • salt
  • salt
  • peber
  • peber
  • svinemørbrad
  • svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} granatæble
  • 2 stk. granatæble
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} lime
  • 1 stk. lime

Tilberedning

Skær kartoflerne i mindre stykker, og steg dem sprøde og møre i rapsolie på en pande. Smag dem til med salt og peber.  

Skær kødet i meget tynde skiver.  

Skær granatæblerne lige over, og bank kernerne ud. 

Fordel kartofler, kød, granatæble og persille på fire tallerkener. 

Dryp lidt limesaft over og server.