Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbrad med kartofler og granatæble

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Stegte kartofler med persille og granatæble
  • Stegte kartofler med persille og granatæble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 - 1.5 kg kartofler
  • rapsolie
  • rapsolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • svinemørbrad
  • svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk granatæbler
  • 2 stk granatæbler
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime

Tilberedning

Skær kartoflerne i mindre stykker, og steg dem sprøde og møre i rapsolie på en pande. Smag dem til med salt og peber.

Skær kødet i meget tynde skiver.

Skær granatæblerne lige over, og bank kernerne ud. Fordel kartofler, kød, granatæble og persille på fire tallerkener. Dryp lidt limesaft over og server.