Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte æg med kartofler og Peppadew (små piquante peberfrugter)

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 4 - 6 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 6 - 8 stk kartofler
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g peppadew
  • 150 g peppadew
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og sauter løg i 2 minutter. Tilsæt hvidløg og kartofler der er skåret i kvarte. Når det er gyldent tilsættes Peppadew og æggene slås ud.

Krydr med salt og peber. Rist indtil æggene er faste.