Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Havregrynsgrød med bærkompot

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bærkompot
  • Bærkompot
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps Irmas bærblanding (frost)
  • 1 ps Irmas bærblanding (frost)
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 4 spsk vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • Havregrynsgrød
  • Havregrynsgrød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl finvalsede havregryn
  • 4 dl finvalsede havregryn
  • {{ 7 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 7 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælk
  • 2 dl sødmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnøddekerner
  • 2 spsk hasselnøddekerner

Tilberedning

Kom bær, vand og honning i en lille gryde. Kog op og lad simre i 4-5 minutter. Afkøl. 

Kom havregryn, vand og salt i en gryde. Kog op, rør rundt og lad simre i 2 minutter. Vend mælken i og tag fra komfuret.

Hak nødderne.

Kom grøden i fire dybe tallerkener. Læg et par skefulde bærkompot herpå og lidt hakkede hasselnødder.

Server straks, evt. med lidt mere mælk.