Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Abrikos og ingefærchutney

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefær
  • 10 cm ingefær
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 3 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps Irmas økologiske tørrede abrikoser
  • 1 ps Irmas økologiske tørrede abrikoser

Tilberedning

Hak løg og hvidløg og riv ingefær. Svits disse ingredienser i olie i en gryde. Skær skrællen fra limen og fjern stenene. Skær limen i tern og kom i gryden sammen med sukker og vand. Kog op. Skær abrikoserne lige over og kom i gryden. Lad simre under låg i 5 minutter. Sluk for varmen og lad stå og afkøle helt under låg. Kom blandingen i en blender og blend til en jævn chutney. Spæd evt. med vand. Kom på glas og opbevar i køleskab. Holder sig frisk i et par uger.

Tip: Krydr chutneyen med spidskommen.