Her er en ultranem opskrift på brunede kartofler i wok (gerne over grill). Vær tålmodig - det tager tid... Men resultatet er det hele værd. Få opskriften her.
Tilberedning
Kog en portion små kartofler med skind til du kan stikke i kartoflerne med urtekniv og kartoflen glider af.
Hæld vandet fra. Pil kartoflerne, når de er afkølede.
Sæt en wok på grillen eller komfuret og hæld 1 dl sukker i. Hold øje med sukkeret, så det ikke bliver branket. Når sukkeret er smeltet, tilsætter du resten af sukkeret.
Herefter hælder du kartoflerne i sukkerblandingen og rører jævnligt rundt i dem. Brug en træske, da massen bliver hård, og tilsæt eventuelt lidt vand. Vær tålmodig, da det tager lidt tid, inden kartoflerne tager farve. Rør smør i og server.
Kog en portion små kartofler med skind til du kan stikke i kartoflerne med urtekniv og kartoflen glider af.
Hæld vandet fra. Pil kartoflerne, når de er afkølede.
Sæt en wok på grillen eller komfuret og hæld 1 dl sukker i. Hold øje med sukkeret, så det ikke bliver branket. Når sukkeret er smeltet, tilsætter du resten af sukkeret.
Herefter hælder du kartoflerne i sukkerblandingen og rører jævnligt rundt i dem. Brug en træske, da massen bliver hård, og tilsæt eventuelt lidt vand. Vær tålmodig, da det tager lidt tid, inden kartoflerne tager farve. Rør smør i og server.