Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Limepesto med persille

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pinjekerner
  • 30 g pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk lime
  • 1 økologisk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 1 dl olivenolie

Tilberedning

Skær osten i mindre stykker og kom i en blender. Tilsæt pinjekerner, persille, revet skal og saft fra limen og olien. Blend til pesto og server.

Pestoen er frisk og dejlig til din pasta. På den bagte eller røgede laks. Prøv også i en bagt kartoffel. Bedst at spise lige nu og her. Persille bliver nemlig lidt flad i smagen efter et par dage i køleskab.