Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rå rødkålssalat med granatæble

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødkål
  • 400 g rødkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamicoeddike
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} granatæble
  • 1 granatæble
  • Frisk timian
  • Frisk timian

Tilberedning

Kom eddike, honning, sennep, revet ingefær, olie samt lidt salt og peber i en skål. Vend godt med fintsnittet rødkål og lad stå i ti minutter. Hæld gennem en sigte og afdryp. Vend med granatæblekerner og timian. Server.

Tip:
Den afdryppede salat kan vendes med et par skefulde creme fraiche rørt med mayonnaise og serveres til glaseret skinke som en slags julet coleslaw. Måske et alternativ til de brunede sukkertunge kartofler. Her er kartoflens egen sødme nok.