Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lynsyltede tranebær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tranebær
  • 250 g tranebær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk solbærsaft
  • 2 spsk solbærsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico
  • 2 spsk balsamico
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker

Tilberedning

Skyl tranebær og afdryp.

Kom saft, eddike og sukker i en lille gryde og kog op. Når sukkeret er smeltet kommer du tranebær heri og lader dem simre under forsigtig omrøring i 1 minut.

Læg låg på og tag fra komfuret. Afkøl under låg.

Tip: Vend hakkede valnødder heri.

Server til kalkunsteg, stegt andebryst med flødesauce, til en salat med røget kød eller blåskimmelost. Eller prøv lidt på vaniljeisen.