Tænd ovnen på 125°. Smelt kokosolie i en gryde. Tag gryden af komfuret, og rør 2 spsk. peanutbutter i kokosolien.
Hak mandler og nødder groft, evt. i en minihakker. Rør nødder, honning og revet
appelsinskal i gryden med kokosolie. Bland kokosmel og havregryn i.
Fordel blandingen jævnt i et ovnfast fad på 24 x 18 cm beklædt med bagepapir, pres den let sammen med håndfladerne, og bag
den i ovnen i 35 minutter.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Rør 1½ spsk. peanutbutter i den smeltede chokolade.
Hak pistacienødderne groft. Smør chokoladen over den færdigbagte lune nøddebar i et jævnt lag, og drys med sesam og hakkede pistacienødder.
Lad chokoladen sætte sig, før du skærer baren i passende stykker.
Tænd ovnen på 125°. Smelt kokosolie i en gryde. Tag gryden af komfuret, og rør 2 spsk. peanutbutter i kokosolien.
Hak mandler og nødder groft, evt. i en minihakker. Rør nødder, honning og revet
appelsinskal i gryden med kokosolie. Bland kokosmel og havregryn i.
Fordel blandingen jævnt i et ovnfast fad på 24 x 18 cm beklædt med bagepapir, pres den let sammen med håndfladerne, og bag
den i ovnen i 35 minutter.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Rør 1½ spsk. peanutbutter i den smeltede chokolade.
Hak pistacienødderne groft. Smør chokoladen over den færdigbagte lune nøddebar i et jævnt lag, og drys med sesam og hakkede pistacienødder.
Lad chokoladen sætte sig, før du skærer baren i passende stykker.