Løgene pilles og snittes så fint som det er muligt. De sauteres af med hvidløgsfedet og der tilsættes sirup og balsamico. Koges ind til en tæt ”Marmelade” konsistens. Køles ned og så er det klar til at blive serveret.
Fløden tilsættes saften fra citron og tilsmages med flormelis og lidt salt og peber. Sættes til at hvile på køkkenbordet. Citronsaften får fløden til at tykne og efter en 20-30 min tid er dressingen klar.
Osten rives på den fine side af rivejernet i et jævnt lag ud på et stykke bagepapir. Lægges på en bålstegepande eller lignende eller kan bages i ovn ved 150 c indtil osten er smeltet og er blevet flot gyldent.
Riv brødet (for det rustikke look) i mindre stykker. Brun smørret let på en plade med hvidløgsfedet. Tilsæt brødtern og steg nænsomt til de er gyldne og sprøde.
Vandet koges op med salt og sukker. Tilsæt nødder og kog ind indtil vandet er fordampet
Sæt nødderne i ovnen ved 120 c indtil nødderne er gyldne og sprøde.
Løgene pilles og snittes så fint som det er muligt. De sauteres af med hvidløgsfedet og der tilsættes sirup og balsamico. Koges ind til en tæt ”Marmelade” konsistens. Køles ned og så er det klar til at blive serveret.
Fløden tilsættes saften fra citron og tilsmages med flormelis og lidt salt og peber. Sættes til at hvile på køkkenbordet. Citronsaften får fløden til at tykne og efter en 20-30 min tid er dressingen klar.
Osten rives på den fine side af rivejernet i et jævnt lag ud på et stykke bagepapir. Lægges på en bålstegepande eller lignende eller kan bages i ovn ved 150 c indtil osten er smeltet og er blevet flot gyldent.
Riv brødet (for det rustikke look) i mindre stykker. Brun smørret let på en plade med hvidløgsfedet. Tilsæt brødtern og steg nænsomt til de er gyldne og sprøde.
Vandet koges op med salt og sukker. Tilsæt nødder og kog ind indtil vandet er fordampet
Sæt nødderne i ovnen ved 120 c indtil nødderne er gyldne og sprøde.