Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødkål med et strejf af jul

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødkål
  • 1 rødkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk andefedt
  • 1 spsk andefedt
  • eller smør
  • eller smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk allehånde
  • 1 tsk allehånde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 2 laurbærblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kanelstang
  • 1 kanelstang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblecidereddike
  • 1 dl æblecidereddike
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl appelsinsaft
  • 5 dl appelsinsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker

Tilberedning

Rens rødkålen for de yderste blade. Snit det i grove strimler. Find de øvrige ingredienser frem.

Sæt en wok på grillen eller komfuret og steg rødkålen i andefedt, stille og roligt på direkte varme. Når den værste spændstighed i kålen er aftaget kom da allehånde, laurbærblade, kanel, eddike og appelsinsaft på. Kom lidt sukker og salt på, og lad det hele stå og simre til kålen er mør ca. 1 time. Juster smagen med æblecidereddike, sukker og salt til sidst.