Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sesamdressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sesamfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sesamolie
  • 1.5 dl sesamolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvin
  • 2 spsk hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 1 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk lime
  • 1 økologisk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 1 spsk rørsukker
  • Krydderi:
  • Krydderi:
  • revet limeskal og/eller ingefær
  • revet limeskal og/eller ingefær

Tilberedning

Rist sesamfrø på en tør pande og kom i en blender med saften af 1 lime sammen med øvrige ingredienser.

Juster kosistens med vand og smag til.

Dressingen holder sig fint i køleskab i mindst en uge. Den skal blot rystes igennem før brug.

God til grønne salater med avocado, ærter og agurk. Og til fyldige salater med nudler.