Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Varm salat med jordskokker, pærer og figner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordskokker
  • 500 g jordskokker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pærer
  • 3 pærer
  • Olie
  • Olie
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} friske figner
  • 2 - 3 friske figner
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bladselleri
  • 4 stk bladselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ahornsirup
  • 2 spsk ahornsirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æblecidereddike
  • 1 tsk æblecidereddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 1 tsk citronsaft

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Hæld vand i en skål og pres citronsaft i. Skræl jordskokker, del eventuelt i mindre stykker og kom i citronvandet for at forhindre brunfarvning. Del pærer lige over eller i både. Afdryp jordskokker og læg dem på bradepanden sammen med pærer. Vend med olie og krydr med salt og peber. Bag jordskokker og pærer møre. Begynd at kigge efter 20 minutter. Tag ud og afkøl lidt. Skær figner i skiver. Anret frugt og grønt med persille. Rør dressing sammen og hæld over.