-
Smelt smørret i en gryde og hæld op i en skål. Hæld vand, kærnemælk, sukker og salt heri og rør rundt.
-
Smuldr gær i og rør rundt. Rør goldblumefuldkornsmel heri. Rør nu hvedemel i lidt efter lidt, indtil du har en blød, men sammenhængende dej.
-
Ælt dejen, dæk skålen med film og lad dejen hæve i 45 minutter.
-
Del dejen i to dele og rul til pølser. Rul hvert stykke dej ud til en aflang flade på ca. 15 x 60 cm. Skær dejen i lagkagestykker.
-
Klip et 2 centimeter langt snit ind midt i den brede ende af dejen. Træk dejen ud, så den bliver lidt bredere. Rul nu dejen sammen til et horn fra den tykke ende.
-
Læg på bradepander med bagepapir. Pensl med æg og drys lidt blå birkes og nigellafrø på.
-
Efterhæv i 30 minutter. Sæt varmluftsovnen på 190 grader. Bag hornene gyldne i ca. 12 minutter.
-
Færdigt arbejde.