Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartofler med ost og løvstikke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 32 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små kartofler
  • 32 små kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk saltet smør
  • 2 spsk saltet smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løvstikke
  • 1 løvstikke
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fast ost
  • 100 g fast ost
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} perleløg
  • 4 perleløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 0.5 dl æbleeddike
  • fint salt
  • fint salt

Tilberedning

Kartoflerne vaskes og koges let møre i saltet vand.

Løvstikkebladene plukkes og skylles i koldt vand.

Osten blendes.

Syltede perleløg:
Løgene pilles og koges møre i saltet vand, deles i to og lægges i halvt vand og æbleeddike.

Anretning:
Kartoflerne lunes op med smørret og krydres med salt, lægges på tallerkenen. Osten drysses på. Løgskallerne lunes op i eddiken og lægges på. Pynt af med løvstikke.