Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomatsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} røde peberfrugter
  • 5 røde peberfrugter
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomater
  • 500 g tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} polynesisk vaniljestang
  • 1 polynesisk vaniljestang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl frugtig olivenolie
  • 1 dl frugtig olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk finthakket mild chili
  • 3 tsk finthakket mild chili
  • frisk merian til pynt
  • frisk merian til pynt

Tilberedning

Grill peberfrugterne ved høj varme på grill eller i ovn, til de er kulsorte, og put dem derefter i en sort plastikpose. Lad dem trække i en halv time og pil derefter skindet af og fjern kernehuset. Skær dem i strimler. Skær tomater i grove stykker. Flæk vaniljestangen, skrab indmaden ud og pisk den sammen med olivenolien, samt saft og skal fra limen. Bland tomater, peberfrugter, vanilje vinaigrette og chili. Krydr med salt og pynt med merian.