Her er verdens letteste opskrift på chokolademousse med kaffe. Smagen er intens af chokolade og kaffe, konsistensen er silkeblød og så ser de altså bare godt ud, når du serverer dem! Få opskriften her.
Tilberedning
Kom 1 deciliter fløde i en lille gryde og kog op. Hak chokoladen og kom i fløden. Tag af komfuret og lad chokoladen smelte. Rør sammen til en blank chokoladecreme. Afkøl til stuetemperatur.
Pisk 2 deciliter piskefløde til blødt skum og vend med chokoladecremen. Kom i 8 små glas og dæk glassene med film. Stil i køleskab i mindst 2 timer før de skal spises.Lige inden servering knuses instant kaffe i en morter eller med bagsiden af en ske i en tallerken og drysses over moussen sammen med lidt hakket chokolade. Pynt med en kaffebønne.
Kom 1 deciliter fløde i en lille gryde og kog op. Hak chokoladen og kom i fløden. Tag af komfuret og lad chokoladen smelte. Rør sammen til en blank chokoladecreme. Afkøl til stuetemperatur.
Pisk 2 deciliter piskefløde til blødt skum og vend med chokoladecremen. Kom i 8 små glas og dæk glassene med film. Stil i køleskab i mindst 2 timer før de skal spises.Lige inden servering knuses instant kaffe i en morter eller med bagsiden af en ske i en tallerken og drysses over moussen sammen med lidt hakket chokolade. Pynt med en kaffebønne.