Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokolade og kaffemousse

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 3 dl piskefløde
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade 70%
  • 100 g mørk chokolade 70%
  • Pynt
  • Pynt
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kaffebønner
  • 8 kaffebønner
  • lidt hakket chokolade
  • lidt hakket chokolade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk instant kaffe
  • 2 tsk instant kaffe

Tilberedning

Kom 1 deciliter fløde i en lille gryde og kog op. Hak chokoladen og kom i fløden. Tag af komfuret og lad chokoladen smelte. Rør sammen til en blank chokoladecreme. Afkøl til stuetemperatur.

Pisk 2 deciliter piskefløde til blødt skum og vend med chokoladecremen. Kom i 8 små glas og dæk glassene med film. Stil i køleskab i mindst 2 timer før de skal spises.

Lige inden servering knuses instant kaffe i en morter eller med bagsiden af en ske i en tallerken og drysses over moussen sammen med lidt hakket chokolade. Pynt med en kaffebønne.