Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chaplon

Håndplukket økologi

Te i verdensklasse

Irmas økologiske te fra Chaplon er dyrket med respekt for mennesker og natur. De sikrer, at deres te dyrkes uden brug af kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, der kan skade miljø og mennesker. I Danmark kalder vi det økologi. I plantagerne på Sri Lanka (Ceylon) håndplukkes teerne, mens tebladene stadig er små og lysegrønne. Det giver en let, ren og elegant te af højeste kvalitet.

Derfor kan du nyde din Chaplon te med god samvittighed.

Irmas fem Chaplon-varianter

Chaplon Earl Grey te

Earl Grey er vores Pekoe blandet med bergamotolie. Bergamot, også kaldes for bergamotappelsin, er smagsgiveren i Earl Grey te. Den pressede olie fra den lille citrusfrugt giver teen en citrusagtig duft og den karakteristiske smag.

Vores Pekoe er en fin topskudskvalitet. Vi har blandet lidt jasmin i teen, for at runde smagen af.

 

 

Chaplon Fuldmåne te

Fuldmåne er en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. Fuldmåne er en grøn te med en smuk gylden farve og en frisk, let smag af citrus og lakrids, samt en lang naturlig sød efterklang.

Den passer til højtidens kølige, klare aftener. Teen kan nydes både kold og varm.

 

 

Chaplon Tivoli te

Friske røde jordbær er indbegrebet af dansk sommer - ligesom en tur i Tivoli er. Denne te er sammensat af hvid og grøn te, fra nøje udvalgte plantager på Sri Lanka. Jordbær og olier gør denne skønne te rund og frisk i smagen. Tivoli smager helt enkelt som en dansk sommerdag. Chaplon te er dyrket med respekt for mennesker og natur. Vi sikrer, at vores te dyrkes uden brug af kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, der kan skade miljø og mennesker. I Danmark kalder vi det økologi. I plantagerne på Sri Lanka (Ceylon) håndplukkes teerne, mens tebladene stadig er små og lysegrønne. Det giver en let, ren og elegant te af højeste kvalitet. Derfor kan du nyde din Chaplon te med god samvittighed.                

Chaplon Bjerg te

Bjerg Te er en blanding af grøn Ceylon te, sort Pekoe og blomster. Grøn te høstes normalt på et sent stadium af teens udvikling, hvilket gør bladet blød i smagen. Pekoe er en fin topskudskvalitet, som oftest har mere smag end de ældre blade.

Teen er blandet med tørrede blomster og olier med eksotisk smag. Dufter af blomster og har en dejlig frisk, blød smag.

 

 

Chaplon hvid og grøn kvæde te

Denne kvæde te er sammensat af grøn og hvid te, rosenblade, æblestykker og tilsat kvædeolie. Kvæde er en lille æbleformet frugt som egentligt stammer fra Persien, men som i den grad er blevet vel modtaget i Skandinavien.

Ikke mindst blandt te-folk med hang til smagstilsat te. En velkendt og populær ”skandinavisk” klassiker.

 

 

I Irma er vi passioneret omkring vores te og kaffe

Kaffe & Te

Kend din te

Her er de grundlæggende begreber, du skal kende inden for teverdenen.

Lær om dem her
Kaffe & Te

Bliv din egen barista

Bliv din egen barista!

Få styr på din kaffe-tekniker
Kaffe & Te

Økologisk kaffe

Du kan vælge mellem forskellige økologiske kaffetyper i din Irma og dermed tilgodese både miljøet og den gode kaffesmag.

En grøn vinkel på den sorte drik