Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas kaffeguide

Gå på opdagelse i Irmas store udvalg af kvalitetskaffe og find din favorit.

De Klassiske

Blå Irma

Arabica bønnerne definerer en kaffe med en meget ren og fyldig kaffesmag og elegant let syrlighed. Kan nydes på alle tider af døgnet.

 

 

 

Irma Rosa

Ny Irmaklassiker, en lidt lettere kaffe en Blå Irma med meget ren kaffesmag. Særlig god som morgen- og aftenkaffe.

 

 

 

Brun Irma

Fyldig sødmefuld kaffe med lav syrlighed og noter af fin mørk chokolade. God til hyggestund om eftermiddagen eller når man bare har lyst til noget sødt.

 

 

 

Irmas Øko

Klassisk økologisk kaffe, fyldig og rund med elegant frugtig slutnote. Kan nydes på alle tider af døgnet.

 

 

 

Irmas After Dinner

Irmas After Dinner er sammensat af udsøgte Arabica bønner, der egner sig særlig godt til mørk ristning, fyldig og sødmefuld med lang eftersmag. God efter et godt måltid mad eller når man trænger en god kraftig kop kaffe.

 

 

Specialkaffen for kendere

Øko Guatemala

Dyrket i vulkansk jord Oplev en elegant fyldig mørkristet kaffe med krydret aroma, lang eftersmag og noter af vanilje.

 

 

Kaffe med udgangspunkt i naturens præmisser

Forest Grown

Forest Grown er et princip hvor kaffetræerne gror “vildt” i regnskoven, så fauna og biodiversitet bevares. De oprindelige træer virker samtidig som skyggetræer, så kaffefrugten ikke svedes af solen og modnes langsomt. Lysristet, floral og fløjlsblød kaffe med mange smagsnuancer.

 

Virunga

Virunga er Afrikas største nationalpark og har kontinentets største biodiversitet. Kaffen er høstet i små familiebrug i den nordlige del af Virunga og holder klassisk DR Congo stil: Elegant fyldig rund kaffe med frugtig note i eftersmagen. Mellemristet kaffe.

 

 

Kaffe som er let og samtidig har god fylde

Irmas Mocca

Oplev en unik lysristet IRMA blend med 70% Etiopien, grundlaget for en klassisk Mocca, kombineret med sødme fra Rwanda bønner (15%) og fylde fra Uganda bønner (15%). Smagsprofilen er blød og fyldig med lav bitterhed og let floral eftersmag.

 

 

Nicaragua

Rio Coco regionen byder på mild og på samme tid fyldig kaffe uden bitterhed med fin sødme og eftersmag af mørk chokolade. Lys/mellemristet.

 

 

Kaffe med kraft og fylde

Honey Proces

Hele kaffebønner der har undergået en Honey fermenteringsproces, hvor en del af kaffebærrenes frugtkød forbliver omkring kaffebønnerne under tørring i solen. Det klistrede gyldne frugtkød giver association til Honning og processen øger sukker indholdet i kaffebønnerne. Mød en mellemristet kaffe med intens ren kaffesmag og markant sødme.

 

Øko Colombia

Klassisk Colombia fra små familiebrug i Andesbjergene, oplev intens og fyldig kaffe med noter af sød frugt i eftersmagen. Mellem/mørkristet.

 

 

Continental Breakfast

Morgenkaffen er måske dagens vigtigste kop, derfor har IRMA en specialkaffe til at starte dagen med. En kaffe der er komponeret og mørkristet så den er intens, sød og fyldig – smager også rigtig godt med varm mælk.

 

 

Espresso

Espresso Fairtrade

Elegant IRMA Espresso komponeret af kaffe fra små familiebrug i Uganda og Nicaragua, to kaffelande der komplementerer hinanden. Langsom ristning giver espressoen fylde og sødme, en kopprofil med fin balance med lav syrlighed. God til espresso, cappuccino og caffé latte.

 

Espresso Klassik 1 kg

En komposition af Arabica kaffebønner høstet i Østafrika, der med en langsom klassisk mørk ristning folder potentialet ud med kraft og dybde i smagen. Oplev en kompleks og sødmefuld espresso.

 

 

Espresso Mørk 1 kg

Espressoblend 90% Arabica krydret med 10% Robusta. En langsom og ekstra mørk ristning skaber en veludviklet og særdeles kraftig espresso. Oplev en kraftig smag med karameliserede kaffenoter og samtidig fin balance mellem bitterhed og sødme. 

 

 

Espresso Øko Klassik 1 kg

En komposition af økologisk Arabica kaffebønner fra Uganda og DR Congo, der med en langsom klassisk mørk ristning folder potentialet ud med kraft og dybde i smagen. Oplev en kompleks, kraftig og sødmefuld espresso.

 

 

Kaffe & Te

Noget til kaffen - kaffeeksperten anbefaler

Irma elsker kaffe. Mange slags kaffe. Og vi elsker at drikke kaffe med mange forskellige slags "noget" til.

Få inspiration til kaffen
Kaffe & Te

Hvordan laver man kaffe?

Kaffe er en populær drik i hele verden og har været det helt tilbage til ca. år 900. Kaffe er danskernes favoritdrik.

KAFFENS HISTORIE
Varer

Kaffe & Te

Fyldig kaffe & velduftende te

Læs mere om Irmas kaffe og te her
Kaffe & Te

Bliv din egen barista

Bliv din egen barista!

Få styr på din kaffe-tekniker