Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Økologisk ost

Vi har leveret økologi i mere end 25 år, og fortsætter den gode stime med endnu flere økologiske varer på hylden

Vores oste

Vi stolte af vores økologiske oste, som er fremstillet af den bedste mælk og med ægte kærlighed. I Irma har vi mange gode økologiske oste, som er perfekte på ostebordet, til tapastallerkenen eller ved morgenmaden.

Økologisk ost er lavet efter samme principper som almindelig ost. Forskellen ligger i mælken, der anvendes i produktionen. Økologisk ost består udelukkende af økologisk mælk.
 

Økologisk Vesterhavsost

Mellem Bovbjerg Fyr og Vesterhavet bliver en af Danmarks bedste oste lagret. Her bliver osten påvirket af den evige vind og saltet fra Vesterhavet. Vesterhavsosten fra Thise Mejeri er blevet super populær de senere år og har vundet flere priser. Og det forstår vi godt.

Man kan smage kvaliteten og omhuen, der ligger i den gode og økologiske Vesterhavsost.

 

Økologisk Gouda

Det er også i det vestjyske, at vi har fundet den lækre økologiske Goudaost, som er populær på grund af sin milde smag og flotte farve. Osten er fremstillet af 100 % økologisk mælk og har en dyb gul farve.

Goudaosten er elsket af mange, fordi dens smag er rund, mild og sød. Osten har en hård skorpe, men er blød og fast indeni. Goudaen er velegnet til at blive skåret med en ostehøvl og kan spises på brød, men er også lækker som gratineringsost.

Læs mere om Irma og økologien

Økologi

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere
Økologi

Hvad er økologi?

Økologi er din sikkerhed for gode råvarer, ingen sprøjtemidler og dyrevelfærd. Du kan få masser af økologi i Irma, hvor vi har mange spændende økologiske varer.

Bliv klogere på økologi
Mejeri

Irmahønen og ægget

Irma har snart udfaset de sidste buræg af sine egne varer. Det er i tråd med en lang tradition for æg af høj kvalitet.

ÆG AF HØJ KVALITET