Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Colombard

Lær mere om Colombard-druen

Colombard er en grøn druesort, der i gamle dage indgik i produktionen af cognac. Under navnet French Colombard har den haft en vis succes i Californien, hvor den er blevet brugt til livlige og behagelige bællevine.

Dog fortælles det, at den i dag mest bruges til fremstillingen af et koncentrat, der giver smag til babymad.

Derimod har den fået succes hjemme i Frankrig, hvor man bruger den til den fortræffelige og populære landvin Vin de Pays des Côtes de Gascogne. I Australien bruges den ofte med godt resultat i blandingsvine med Chardonnay

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Bliv klogere på andre druer

Grønne druer

Sylvaner

Sylvaner-druen er dog ikke spor blodig. Vinen er en fordringsløs og ukompliceret tørstslukker med en mild krydret smag.

Læs mere om druens smage her!
Grønne druer

Riesling

Riesling vine kan være tørre og have forskellige grader af sødme. De har en lav alkoholprocent og toner af friske modne pærer og abrikoser.

Lær mere om Riesling
Grønne druer

Chenin Blanc

Chenin Blanc høster hænder i Loire-dalens fornemste søde vine, og den får følgeskab af bobler i mousserende vine.

Læs mere og bliv klogere på druen her
Grønne druer

Pinot Meunier

Pinot Meunier fører en mere anonym tilværelse. Sammen med Chardonnay og Pinot Noir bruges den til champagne. Hvad bruges druen ellers til?

Læs om druen