Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Riesling

Lær mere om Riesling-druen

Riesling er verdens mest ædle hvidvinsdrue, og den lægger da også most til fornemme vine fra ikke mindst Alsace og Tyskland.

Vinene har ofte en intens frugtsmag, der sammen med en god syre og en lav alkoholprocent gør dem meget lette og delikate med toner af friske modne pærer, abrikoser og melon parret med en mundrensende effekt.

Riesling-vine kan være tørre eller have forskellige grader af sødme. Med stor sødme som i de tyske Trockenbeerenauslesen (lavet på næsten rosinagtige søde druer) er vinene som flydende honning.

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Læs mere om vin

Vin

Vindistrikter

Fra de klassiske vinlande til den nye verden. Lær mere om hvor vinen kommer fra og hvad der giver de særlige karakteristika.

LÆS MERE OM DEM HER
Vin

Lær vores vinleverandører at kende

Lær vores vinleverandører bedre at kende og dyk ned i deres historie

Få historien
Druer

Blå druer

Druetypen har stor indflydelse på den enkelte vins bouquet, og derfor er det interessant at lære den enkelte druetype lidt bedre at kende.

DEN BLÅ DRUETYPE
Druer

Grønne druer

Før du kan plukke de gode vine ned fra hylderne i din lokale Irma, har folk i vinmarken plukket druer til produktionen af vinene.

DEN GRØNNE DRUETYPE