Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sylvaner

Lær mere om Sylvaner-druen

Sylvaner er en af de syv store druer i Alsace – sammen med Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Muscat, Gewurztraminer og Pinot Noir.

Sandsynligvis har den fået sit navn efter sit oprindelige hjemsted, nemlig Transsylvanien, højsletten i Rumænien, hvor den blodtørstige grev Dracula stammer fra.

Sylvaner-druen er dog ikke spor blodig. Vinen er en fordringsløs og ukompliceret tørstslukker med en frisk blomsterduft og en mild, let krydret smag. I Tyskland, hvor druen også benyttes, hedder den Silvaner.

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Læs mere om vin

Druer

Blå druer

Druetypen har stor indflydelse på den enkelte vins bouquet, og derfor er det interessant at lære den enkelte druetype lidt bedre at kende.

DEN BLÅ DRUETYPE
Druer

Grønne druer

Før du kan plukke de gode vine ned fra hylderne i din lokale Irma, har folk i vinmarken plukket druer til produktionen af vinene.

DEN GRØNNE DRUETYPE
Vin

Vindistrikter

Fra de klassiske vinlande til den nye verden. Lær mere om hvor vinen kommer fra og hvad der giver de særlige karakteristika.

LÆS MERE OM DEM HER
Vin

Lær vores vinleverandører at kende

Lær vores vinleverandører bedre at kende og dyk ned i deres historie

Få historien