Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Moscato

Lær mere om Moscato-druen

Moscato er det italienske navn på druen Muscat – en stor familie med grønne men også blå druer. Vinene kan være både tørre, søde og boblende, men de har alle en duft og smag af honning og modne druer.

De er som at få en håndfuld friske spisedruer i munden. Har man først én gang smagt vin af Muscat-druen, glemmer man den ikke.

Arten Moscato Bianco er især brugt i Piemonte, blandt andet til den mousserende Asti Spumante og den perlende Moscato d’Asti. I den romerske oldtid blev druen kaldt Vitis Apiana – druen, der tiltrækker bier.

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Bliv klogere på andre druer

Grønne druer

Viognier

Viognier hvidvine laves mange steder end i Rhône-dalen. Vinen kan være meget elegant, gylden, med en fint parfumeret duft, god krop og en dejlig smag.

Læs mere om druen
Grønne druer

Verdejo

Verdejo optræder i blandinger med druer som Palomino, Macabeo og Sauvignon Blanc. Med mindst 85% Verdejo i vinen.

Læs mere om druen her!
Grønne druer

Colombard

Colombard druen indgik i gamle dage i produktionen af cognac. Den er også blevet brugt til livlig og behagelige bællevine i Californien.

Læs mere her
Grønne druer

Pinot Meunier

Pinot Meunier fører en mere anonym tilværelse. Sammen med Chardonnay og Pinot Noir bruges den til champagne. Hvad bruges druen ellers til?

Læs om druen