Irmas sommelier anbefaler
Dette er en "supertoscana". Begrebet dækker over en vin blandet af cabernet sauvignon og sangiovese lagret på træfade.
Intet er sparet for at opnå det ypperste. Sassarello er en fantastisk intens og kompleks vin. Dyb ruby med begyndende brun kant. Imødekommende næse med skovbund, sorte kirsebær og blomme. Fyldig tør, blød og rund med fine afbalanceret tanniner.
En vin til den særlige lejlighed. Nydes af store glas til røde bøffer, lam, vildt og andet godt kød - gerne fra grillen.
Druerne til denne shiraz er høstet fra Block 46 Scotts Creek, lidt nord-øst fra Barossa. Duften er præget af moden mørk frugt med noter af røget fransk eg.
En fyldig vin med god tekstur med noter af brombær og krydret frugtkage. Silkebløde tanniner, vedholdenhed og dejlig lang eftersmag.
Anbefales til alle retter med kød - og gerne fra grill.
Familien Sebastiani har dyrket vin siden 1904, hvor første vin så dagens lys.
Det er nu 4. generation af familien Sebastiani, som videreudvikler vin arven. Druerne til denne pinot noir kommer fra Californien, USA. Vinen har fået tilført en lille smule petit sirah for at give lidt mere farve og fylde til vinen. Smagen leder tankerne hen på moden rød frugt, efterfulgt af en elegant afbalanceret syre og silkebløde tanniner.
I duften finder man sorte kirsebær og rosenblade.
Det er vinen til fjerkræ, kalv, pasta, pizza, eller blot et glas uden noget til.
Hvilke hvidvine synes sommelieren er nogle af de bedste fra Irma?
Hvilke rosé-vine synes sommelieren er nogle af de bedste fra Irma?
Hvilken champagne synes sommelieren er én de bedste fra Irma?
Før du kan plukke de gode vine ned fra hylderne i din lokale Irma, har folk i vinmarken plukket druer til produktionen af vinene.