Crostini med frisk gedeost og rosmarinstegte pærer
Crostini med frisk gedeost og rosmarinstegte pærer
PT10M10 minLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
10 minLet
Tilberedning
Tænd ovnen på 200°. Skær flutet i 1 cm tykke skiver, og læg dem på en bagerist. Rist dem i ovnen i ca. 5 minutter.
ROSMARINSTEGTE PÆRER: Skyl pærerne. Skær hver af dem i 12 både. Steg pærerne i smør på en pande sammen med rosmarinstilken i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og let bløde.
SERVERING: Smør brødet med gedeost, top med pære, dryp med honning, og drys med lidt frisk rosmarin.
Tænd ovnen på 200°. Skær flutet i 1 cm tykke skiver, og læg dem på en bagerist. Rist dem i ovnen i ca. 5 minutter.
ROSMARINSTEGTE PÆRER: Skyl pærerne. Skær hver af dem i 12 både. Steg pærerne i smør på en pande sammen med rosmarinstilken i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og let bløde.
SERVERING: Smør brødet med gedeost, top med pære, dryp med honning, og drys med lidt frisk rosmarin.