Lynsyltede æbler: Skræl æblerne og skær i både. Kom dem i en skål. Kog vand og sukker op og hæld over æblerne. Lad trække i et par timer og dryp derefter af i en sigte.
Mørdej: Kom smør og flormelis i en skål og rør sammen. Tilsæt mel og æg og saml dejen til en ensartet masse. Sæt dejen i køleskab i ca. 1 time. Rul den afkølede dej ud til ca. 28 cm i diameter, og læg i en tærteform. Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
Mazarinmasse med nougat: Rør marcipan sammen med sukker. Tilsæt det bløde smør lidt ad gangen. Når massen er samlet tilsættes æg – et ad gangen. Tilsæt mel og kardemomme og til sidst kommes nougat i.
Fordel mazarinmassen oven på mørdejen. Fordel de syltede æbler på tærten og tryk let ned i mazarinmassen. Drys med perlesukker. Bag kagen i cirka 45 minutter ved 180°.
Lynsyltede æbler: Skræl æblerne og skær i både. Kom dem i en skål. Kog vand og sukker op og hæld over æblerne. Lad trække i et par timer og dryp derefter af i en sigte.
Mørdej: Kom smør og flormelis i en skål og rør sammen. Tilsæt mel og æg og saml dejen til en ensartet masse. Sæt dejen i køleskab i ca. 1 time. Rul den afkølede dej ud til ca. 28 cm i diameter, og læg i en tærteform. Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
Mazarinmasse med nougat: Rør marcipan sammen med sukker. Tilsæt det bløde smør lidt ad gangen. Når massen er samlet tilsættes æg – et ad gangen. Tilsæt mel og kardemomme og til sidst kommes nougat i.
Fordel mazarinmassen oven på mørdejen. Fordel de syltede æbler på tærten og tryk let ned i mazarinmassen. Drys med perlesukker. Bag kagen i cirka 45 minutter ved 180°.