Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Syltet appelsinskal i chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologiske appelsiner
  • 2 stk økologiske appelsiner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 2 dl rørsukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade 70%
  • 300 g mørk chokolade 70%

Tilberedning

Skær de to økologiske appelsiner i fire både. Træk frugtkødet fra skallen. Skær hver skal i 3-4 tynde strimler. Kom skallerne i en gryde med vand og kog op. Hæld vandet fra og gentag en gang mere. Dette er for at fjerne det bitre i skallen.

Kom sukker, vand og kanelstang i en mindre gryde og kog op. Kom skallerne i og lad simre, indtil lagen koger tyk. Hold øje efter 10 minutter. Når sukkeret hænger ved appelsinstykkerne, er de klar.
Tag straks op på en rist med bagepapir.

Afkøl helt. Dyp i smeltet chokolade og lad stivne. Opbevares køligt.