Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Syltet appelsinskal i chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsin
  • 2 stk. appelsin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} rørsukker
  • 2 dl. rørsukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vand
  • 2 dl. vand
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(300 * numberOfPeopleRatio <2)] }} mørk chokolade 70%
  • 300 g mørk chokolade 70%

Tilberedning

Skær de to økologiske appelsiner i fire både. Træk frugtkødet fra skallen. Skær hver skal i 3-4 tynde strimler.

Kom skallerne i en gryde med vand og kog op. Hæld vandet fra og gentag en gang mere. Dette er for at fjerne det bitre i skallen.

Kom sukker, vand og kanelstang i en mindre gryde og kog op. Kom skallerne i og lad simre, indtil lagen koger tyk. Hold øje efter 10 minutter.

Når sukkeret hænger ved appelsinstykkerne, er de klar. Tag straks op på en rist med bagepapir.

Afkøl helt. Dyp i smeltet chokolade og lad stivne. Opbevares køligt.