Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Appelsintrifli

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Appelsintrifli
  • Appelsintrifli
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} appelsiner
  • 3 appelsiner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk armagnac
  • 2 spsk armagnac
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Mascarpone
  • 125 g Mascarpone
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 16 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} makroner
  • 16 makroner

Tilberedning

Skræl appelsinerne og del dem i både. Skær bådene i små tern/skiver.

Bland Armagnac og sukker i en skål og rør mascarponen i. Pisk fløden let og vend den heri, så du får en lækker creme. 

Knus makronerne og læg dem lagvis med appelsinstykkerne og creme i et vinglas, portionsskål eller lign. Dæk med film og lad trække i køleskabet i mindst 30 min.

Pyntes med en skefuld creme og lidt appelsin eller appelsinskal.