Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kold bærsuppe med en skefuld fløde og hakket chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps bærblanding (frost)
  • 1 ps bærblanding (frost)
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 3 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk portvin
  • 2 spsk portvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker med rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker med rørsukker
  • kartoffelmel
  • kartoffelmel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade
  • 25 g mørk chokolade

Tilberedning

Kom frosne bær, 2 dl vand, portvin, honning og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på og kog op. Lad simre i 5 minutter. Tag gryden fra komfuret.

Rør 1 dl vand og kartoffelmel ud i en lille skål og hæld i en tynd stråle i gryden, imens du rører rundt.

Afkøl suppen og server med let pisket flødeskum og hakket chokolade.