Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hindbærmousse med drys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(6 * numberOfPeopleRatio <2)] }} husblas
  • 6 stk. husblas
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(300 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hindbær
  • 300 g hindbær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} citronsaft
  • 2 spsk. citronsaft
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æggeblomme
  • 4 æggeblomme
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} flormelis
  • 2.5 dl. flormelis
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 5 dl. piske-fløde
  • græskarkerne
  • græskarkerne
  • kokosmel
  • kokosmel

Tilberedning

Læg husblas i en skål med koldt vand i cirka 8 minutter.

Mos hindbær i en skål og pres saften ned i en lille gryde. Kom citronsaft heri.

Kom æggeblommer og flormelis i en skål og pisk skummende.

Pisk fløden til skum i en anden skål.

Sæt hindbær- og citronblandingen på komfuret. Det skal varmes, men ikke koge.

Tag husblas op med hånden, og det vand der hænger ved, og kom i en anden gryde. Rør hurtigt sammen og tag straks fra varmen.

Pisk nu i æggeblandingen, imens du hælder smeltet husblas i en tynd stråle i. Når det hele er rørt godt sammen, vender du mosede hindbær i.

Til sidst vender du flødeskum i og kommer moussen i kopper eller i en stor skål.

Dæk med film og lad stivne i mindst 3 timer eller natten over i et køleskab. Serveres kold og med drys.