-
Læg husblas i en skål med koldt vand i cirka 8 minutter.
-
Mos hindbær i en skål og pres saften ned i en lille gryde. Kom citronsaft heri.
-
Kom æggeblommer og flormelis i en skål og pisk skummende.
-
Pisk fløden til skum i en anden skål.
-
Sæt hindbær- og citronblandingen på komfuret. Det skal varmes, men ikke koge.
-
Tag husblas op med hånden, og det vand der hænger ved, og kom i en anden gryde. Rør hurtigt sammen og tag straks fra varmen.
-
Pisk nu i æggeblandingen, imens du hælder smeltet husblas i en tynd stråle i. Når det hele er rørt godt sammen, vender du mosede hindbær i.
-
Til sidst vender du flødeskum i og kommer moussen i kopper eller i en stor skål.
-
Dæk med film og lad stivne i mindst 3 timer eller natten over i et køleskab. Serveres kold og med drys.
-
Så er der serveret!