Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hindbærmousse med drys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk husblas
  • 6 stk husblas
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hindbær
  • 300 g hindbær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 4 æggeblommer
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 2.5 dl flormelis
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde
  • Drys:
  • græskarkerner
  • græskarkerner
  • kokosmel
  • kokosmel

Tilberedning

Læg husblas i en skål med koldt vand i cirka 8 minutter.

Mos hindbær i en skål og pres saften ned i en lille gryde. Kom citronsaft heri.

Kom æggeblommer og flormelis i en skål og pisk skummende. Pisk fløden til skum i en anden skål.

Sæt hindbær- og citronblandingen på komfuret. Det skal varmes, men ikke koge.

Tag husblas op med hånden, og det vand der hænger ved, og kom i en anden gryde. Rør hurtigt sammen og tag straks fra varmen. Pisk nu i æggeblandingen, imens du hælder smeltet husblas i en tynd stråle i. Når det hele er rørt godt sammen, vender du mosede hindbær i. Til sidst vender du flødeskum i og kommer moussen i kopper eller i en stor skål. Dæk med film og lad stivne i mindst 3 timer eller natten over i et køleskab. Serveres kold og med drys.