Sæt ovnen på 160 grader. Skræl æblerne og kom dem på en pande med smør ved mellemvarme. De skal kun vendes rundt i et enkelt minut før solbærrene tilsættes.
Tilsæt hyldeblomstsaften og kom det hele i et stort eller fire små ildfaste fade.
Rør blødt smør med de øvrige ingrediser til crumble, undtagen æggene, sammen med hænderne uden at ælte for meget. Vend æggene i til sidst.
Dæk hele fadet eller fadene med crumblen og bag det hele i ca. 35 min.
Spises gerne lige fra ovnen og fint med vaniljeis til.
Sæt ovnen på 160 grader. Skræl æblerne og kom dem på en pande med smør ved mellemvarme. De skal kun vendes rundt i et enkelt minut før solbærrene tilsættes.
Tilsæt hyldeblomstsaften og kom det hele i et stort eller fire små ildfaste fade.
Rør blødt smør med de øvrige ingrediser til crumble, undtagen æggene, sammen med hænderne uden at ælte for meget. Vend æggene i til sidst.
Dæk hele fadet eller fadene med crumblen og bag det hele i ca. 35 min.
Spises gerne lige fra ovnen og fint med vaniljeis til.