-
Skyl og pluk basilikum og persille, og blend
det i en blender sammen med ½ dl olivenolie, friskpresset citronsaft, knust hvidløg, salt og pebertil en jævn konsistens.
-
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet
vand. Nip bønnerne, og kog dem i 3-4 minutter i letsaltet vand.
-
Halvér kartoflerne, og vend dem med bønner og krydderurteolie.
-
Steg plantepølserne på en varm grill i 5-6 minutter, til de er netop gennemvarme.
-
Skær halloumi i skiver, pensl med olie, og steg dem på grillen i 2 minutter på hver side.
-
Krydr halloumien med knust chili, og skær den i mindre stykker.
-
Anret kartoffelsalaten på et fad, og top med oliven, grillet halloumi og skyllede tomater.
-
Byd grillede plantepølser til, og stil sennep, ketchup og evt. aioli frem på bordet.
-
Bon appetit!