-
Peanutdip:
Rør kogende vand, peanutbutter, limesaft, sojasauce og salt og peber godt sammen og smag til.
-
Sprød spidskålssalat:
Rens og snit spidskål i tynde strimler.Skyl agurk, og skær den i tynde strimler. Skyl æblet, og skær det i tynde både. Rens og hak chili. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Vend spidskål, agurk, æble og chili med olie, salt og peber.Top salaten med forårsløg.
-
Kyllingespyd og servering:
Skær hvert kyllingebryst i 3 aflange stykker. Sæt dem på spyd,pensl med olie, og krydr med salt og peber. Steg spyddene i 4-5minutter på hver side på en grill eller en grillpande. Anret spyddene på et fad, top med ærtespirer, og servér dem med peanutdip og sprød spidskålssalat.
-
Så er der serveret!