Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Quinosalat med peberstegt kuller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Quinoasalat med peberstegt kuller
  • Quinoasalat med peberstegt kuller
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk kuller fileter uden skind og ben
  • 0.5 bk kuller fileter uden skind og ben
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl quinoa fra Urtekram
  • 3 dl quinoa fra Urtekram
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 2 stk avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 3 spsk mayonnaise
  • salt
  • salt
  • kapersbær
  • kapersbær

Tilberedning

Optø fisken.

Tilbered quinoa efter anvisning på pakken.

Skær fisken i mindre stykker, vend den i masser af knust peber, og steg den sprød i olie på en teflonpande ca. 2-3 minutter per side.

Skær gulerødder i tynde skiver og avocado i både.

Pres al saft fra en appelsin ned i en skål. Vend med mayonnaise, og smag til med lidt salt. Vend med nykogt eller afkølet quinoa.

Server quinoa med grøntsager og fisk og pynt med kapersbær.