Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Flæskesvær med persillemayonnaise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 13 t 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svær
  • 300 g svær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l neutralsmagende olie, fx raps- eller solsikkeolie
  • 1 l neutralsmagende olie, fx raps- eller solsikkeolie
  • Persillemayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt persille
  • 1 bundt persille
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 5 dl olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 2 æggeblommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • fint salt
  • fint salt

Tilberedning

Sæt ovnen på 75 grader. Skær sværen i 4 centimeter brede skiver. Spred sværen ud på en bagerist med en bradepande under og bag dem i ovnen i cirka 12 timer, til alt er sprødt, men uden at have taget farve. Opvarm olie i en gryde. Friter sværene til de puffer op. Tag dem op, læg dem på fedtsugende køkkenrulle og drys med salt. Rens, skyl og afdryp persillen grundigt. Varm olien til 70 grader. Blend persille og varm olie godt sammen. Sigt olien gennem et kaffefilter, og lad den køle af. Lav nu mayonnaisen ved at komme æggeblommer, eddike og lidt salt i en skål og pisk luftigt. Kom herefter olien forsigtigt i, mens der piskes. Smag til med salt og server flæskesvær med persillemayonnaise.