Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salte æbleskiver med bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • {{ 80 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacontern
  • 80 g bacontern
  • Dej
  • {{ 160 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 160 g hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ml piskefløde
  • 150 ml piskefløde
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 5 æggeblommer
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggehvider
  • 5 æggehvider
  • Æblemos
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 5 æbler
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 100 g sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblejuice
  • 1 dl æblejuice

Tilberedning

Hak løg og æble fint og steg møre i smørret. Tilsæt bacon og svits gyldent. Kom mel, salt, fløde og æggeblommer i en skål og pisk sammen. Kom æble og baconblandingen i dejen. Pisk æggehvider stive og vend i massen. Hæld eventuelt dejen på sprøjteposer. Bag æbleskiver som du plejer. Skær æblerne i mindre stykker. Kom i en gryde med resten af ingredienserne og kog under låg i cirka 20 minutter. Fjern laurbærblad. Kom mosen i en blender og blend fint. Afkøl og stil i køleskab indtil mosen skal serveres.