Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pulled and med rødkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} confiterede andelår fra dåse
  • 2 confiterede andelår fra dåse
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille rødkål
  • 0.5 lille rødkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskrevet løg
  • 1 spsk friskrevet løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • en håndfuld hakket bredbladet persille
  • en håndfuld hakket bredbladet persille

Tilberedning

Fjern skindet fra andelårene og del kødet i mindre trevlede stykker. Snit kålen helt fint og vend den med løg, eddike, sukker og peber. Lad stå og mørne indtil maden skal serveres. Vend nu kålen med mayonnaise,
kød og persille og server straks.

TIP: Elsker du granatæblekerner, er det denne ret, du skal drysse dem over.