-
Pil rødløgene og sæt i en skål der tåler kogende vand.
-
Kom alle ingredienser til lagen i en mindre gryde og kog op. Kog til sukkeret er opløst. Hæld den varme syltelage over rødløgene. Lad løgene trække i minimum 3 dage.
-
Pil de almindelige løg. Skær i skiver og steg bløde på panden med lidt smør, salt og peber. Smag til med soja.
-
Udhul rødløgene fra bunden og fyld med de varme bløde løg.
-
Puds mørbradbøffen af og brun den i smør og olie på en pande. Steg den færdig i ovnen på 170 grader i cirka 6 minutter. Lad den trække i 6 minutter før du skærer den i 4 stykker.
-
På panden tilsættes vand, kog stegeskyen ind og tilsæt fløde og svinefond. Smag til med soja, salt, peber og grov sennep.
-
Retten anrettes og pyntes af med timian.
-
Voila!