Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbrad med syltede rødløg og bløde løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 4 rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl eddike
  • 1 dl eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stjerneanis
  • 1 stjerneanis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} svinemørbrad, ca. 400 g
  • 1 svinemørbrad, ca. 400 g
  • Olie og smør
  • Olie og smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl svinebouillon/fond
  • 1 dl svinebouillon/fond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soja
  • 1 spsk soja
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grov sennep
  • 1 spsk grov sennep
  • timian
  • timian

Tilberedning

Pil rødløgene og sæt i en skål der tåler kogende vand. Kom alle ingredienser til lagen i en mindre gryde og kog op. Kog til sukkeret er opløst. Hæld den varme syltelage over rødløgene. Lad løgene trække i minimum 3 dage. Pil de almindelige løg. Skær i skiver og steg bløde på panden med lidt smør, salt og peber. Smag til med soja. Udhul rødløgene fra bunden og fyld med de varme bløde løg. Puds mørbradbøffen af og brun den i smør og olie på en pande. Steg den færdig i ovnen på 170 grader i cirka 6 minutter. Lad den trække i 6 minutter før du skærer den i 4 stykker. På panden tilsættes vand, kog stegeskyen ind og tilsæt fløde og svinefond. Smag til med soja, salt, peber og grov sennep. Retten anrettes og pyntes af med timian.

TIP: Hvis du har lidt persilleolie kan det dryppes over retten.