-
Del fasanen i lår og bryst med ben og smid ryggen ud.
-
Drys lår og bryst med salt og peber og brun på begge sider på en pande. Tag bryststykkerne op og læg dem i bunden af en bradepande. Lad det stå.
-
Hæld bouillonen over' lårene. Læg låg på og braiser lårene indtil de er møre. Det tager ca. 45 minutter (tilsæt evt lidt mere bouillon).
-
Tag lårene op.
-
Hæld fløde og vin på panden og lad det simre under omrøring ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.
-
Skær æblerne i små tern og steg dem sprøde i lidt olie på en pande.
-
Kom den skyllede spinat i en skål og vend med æbletern.
-
Kog pastaen efter anvisningen.
-
Steg brystkødet i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter. Tag bradepanden ud og læg også lårene på bradepanden.
-
Rør honning, eddike og chili sammen og pensl på kødet.Steg kødet videre til det er gennemstegt.
-
Server den glaserede fasan med pasta vendt med flødesauce og spinat med æbletern.
-
Bon appetit!