-
Skræl kartofler og jordskokker. Pil løg, og skær det i små tern. Pil og skær hvidløg i tynde skiver.
-
Steg kartofler og løg i lidt olie i en gryde
ved svag varme i 4-5 minutter.
-
Tilsæt jordskokker, timianblade og
bouillon, og lad det koge under låg i 20 minutter.
-
Tilsæt fløde, når der er 2 minutter tilbage af kogetiden.
-
Blend jordskoksuppen med en stavblender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
-
Skær bacon i små tern, og steg dem sprøde på en pande. Afdryp.
-
Tænd ovnen på 185°. Skær fisken i portionsstykker.
-
Læg fisken på en bageplade med bagepapir, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
-
Bag fisken i ovnen i ca. 10 minutter.
-
Skyl æbler, skær dem i små tern, og vend dem med olivenolie, friskpresset citronsaft, lidt timian, salt og peber.
-
Anret den varme jordskoksuppe i dybe tallerkener, og top med bagt fisk, æblesalsa og bacon. Byd brød til.
-
Færdigt arbejde.