Se hvordan du laver lun roastbeef med aiolli og urtesauce. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande.
Læg den i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet. Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter til temperaturen viser 55 - 60 grader. Køl af.
Rør koldt vand i mayonnaisen (ca. en spiseskefuld ad gangen) indtil den er lind. Smag til med revet hvidløg.
Blend persilleblade, ansjos og kapers i få sekunder og hæld derefter en tynd stråle olie i blenderen, mens den kører. Når saucen er samlet, smages den til med rigeligt citron, salt og peber.
Skær roastbeefen i meget tynde skiver og fordel på et fad. Dryp lidt af de to saucer over kødet. Stil resterende sauce i små skåle på bordet.
Kilde: Krydderiet 2, 2007
Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande.
Læg den i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet. Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter til temperaturen viser 55 - 60 grader. Køl af.
Rør koldt vand i mayonnaisen (ca. en spiseskefuld ad gangen) indtil den er lind. Smag til med revet hvidløg.
Blend persilleblade, ansjos og kapers i få sekunder og hæld derefter en tynd stråle olie i blenderen, mens den kører. Når saucen er samlet, smages den til med rigeligt citron, salt og peber.
Skær roastbeefen i meget tynde skiver og fordel på et fad. Dryp lidt af de to saucer over kødet. Stil resterende sauce i små skåle på bordet.
Kilde: Krydderiet 2, 2007