Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Marineret svinekam

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Marineret svinekam
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg svinekam
  • 1.25 kg svinekam
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl stærkbrygget kaffe
  • 1 dl stærkbrygget kaffe
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.5 dl olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • salt og peber
  • salt og peber
  • timian
  • timian

Tilberedning

Skær svinekammen i mundrette stykker. Bland kaffe, olie, honning, tomatkoncentrat, 4 tsk. balsamico, salt og peber i en ildfast form. Vend kødet med marinaden, dæk formen, og stil i køleskab til dagen efter. Hæld marinaden i en gryde og lad den simre tyk, ca. 20 minutter,  mens kødet steger i ovnen. Stil den ildfaste form midt i ovnen ved 225 grader i 15 minutter. Hæld den indkogte sauce over, og drys med timian.

Kilde: Krydderiet 4, 2004