Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Barbeque sprødstegt brystflæsk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svinebryst i skiver
  • 800 g svinebryst i skiver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk barbeque krydderi
  • 2 spsk barbeque krydderi
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 1 blomkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 2 dl fløde
  • salt
  • salt
  • rosenpeber
  • rosenpeber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk rugbrød
  • 3 sk rugbrød
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • Pynt til suppen
  • Pynt til suppen
  • Grøn persilleolie eller
  • Grøn persilleolie eller
  • grøn pesto
  • grøn pesto

Tilberedning

Vend brystflæsk i barbeque krydderi i en frostpose. Steg flæsket på en rist (husk en bradepande under), i en forvarmet ovn ved 225°C til det er sprødt, ca. 20-25 min.

Del blomkål i mindre stykker og kom i en gryde med hønsefond og kog mør i 15 min. Blend med fløden og smag til med salt og kværnet peber.

Skær rugbrødet i tern og rist på en pande i smeltet smør til de er sprøde.

Pynt suppen med persilleolie eller grøn pesto, rugbrødscroutons og servér de sprødstegte skiver af flæsk til suppen.

Tip: Har man flæsk tilovers, kan man bruge det, brækket i mindre stykker, på en salat dagen efter.