Vend brystflæsk i barbeque krydderi i en frostpose. Steg flæsket på en rist (husk en bradepande under), i en forvarmet ovn ved 225°C til det er sprødt, ca. 20-25 min.
Del blomkål i mindre stykker og kom i en gryde med hønsefond og kog mør i 15 min. Blend med fløden og smag til med salt og kværnet peber.
Skær rugbrødet i tern og rist på en pande i smeltet smør til de er sprøde.
Pynt suppen med persilleolie eller grøn pesto, rugbrødscroutons og servér de sprødstegte skiver af flæsk til suppen.
Vend brystflæsk i barbeque krydderi i en frostpose. Steg flæsket på en rist (husk en bradepande under), i en forvarmet ovn ved 225°C til det er sprødt, ca. 20-25 min.
Del blomkål i mindre stykker og kom i en gryde med hønsefond og kog mør i 15 min. Blend med fløden og smag til med salt og kværnet peber.
Skær rugbrødet i tern og rist på en pande i smeltet smør til de er sprøde.
Pynt suppen med persilleolie eller grøn pesto, rugbrødscroutons og servér de sprødstegte skiver af flæsk til suppen.