Hvis du leder efter den bedste opskrift på lammefrikassé med sprøde grøntsager, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Skær kødet i tre-fire cm. store tern.
Kom vand og fond i en gryde og kog op.
Kom kødet i. Skum af. Lad kødet simre i 5-6 minutter. Tag kødet op.
Sigt kogelagen.
Smelt smør i en gryde og drys mel i. Rør rundt og hæld vin, fløde og kogelage i, imens du rører. Lad simre i 5 minutter. Spæd med kogelage. Lige før spisning, kommes kødet heri og varmes igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog kartoflerne i en gryde. I en anden gryde koges grøntsagerne. Giv gulerødderne 4-5 minutter, asparges 2 og forårsløg 1 minut.
Kom urter, olie og citronsaft i en blender og blend sammen. Server og dryp pesto henover.
Kom kødet i. Skum af. Lad kødet simre i 5-6 minutter. Tag kødet op.
Sigt kogelagen.
Smelt smør i en gryde og drys mel i. Rør rundt og hæld vin, fløde og kogelage i, imens du rører. Lad simre i 5 minutter. Spæd med kogelage. Lige før spisning, kommes kødet heri og varmes igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog kartoflerne i en gryde. I en anden gryde koges grøntsagerne. Giv gulerødderne 4-5 minutter, asparges 2 og forårsløg 1 minut.
Kom urter, olie og citronsaft i en blender og blend sammen. Server og dryp pesto henover.