Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rosastegt lammeculotte med flødegratineret spinat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lammeculotte
  • 2 stk lammeculotte
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rosmarinstilke
  • 4 stk rosmarinstilke
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 4 hvidløgsfed
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinatblade
  • 300 g spinatblade
  • (friske eller frosne)
  • (friske eller frosne)
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesan
  • 4 spsk parmesan
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gnocchi
  • 1 pk gnocchi

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Krydr kødet med salt og peber. Læg rosmarinstilke i en smurt ildfast form og læg kødet herpå. Læg halverede hvidløgsfed i. Brun kødet i 10 minutter. Skru ned til 180 grader og steg videre i 10 minutter. Tag ud. Damp spinaten i letsaltet vand i 1 minut. Afdryp og kom i en ildfast form. Krydr med salt og peber og hæld fløde henover. Drys friskrevet parmesan på og giv spinaten 10 minutter i ovnen. Tilbered gnocchi. Skær kødet i skiver og pres lidt hvidløg ud over kødet. Server med gnocchi og spinat.