Sæt ovnen på 225 grader. Krydr kødet med salt og peber. Læg rosmarinstilke i en smurt ildfast form og læg kødet herpå. Læg halverede hvidløgsfed i.
Brun kødet i 10 minutter. Skru ned til 180 grader og steg videre i 10 minutter. Tag ud.
Damp spinaten i letsaltet vand i 1 minut. Afdryp og kom i en ildfast form. Krydr med salt og peber og hæld fløde henover. Drys friskrevet parmesan på og giv spinaten 10 minutter i ovnen.
Tilbered gnocchi. Skær kødet i skiver og pres lidt hvidløg ud over kødet. Server med gnocchi og spinat.
Sæt ovnen på 225 grader. Krydr kødet med salt og peber. Læg rosmarinstilke i en smurt ildfast form og læg kødet herpå. Læg halverede hvidløgsfed i.
Brun kødet i 10 minutter. Skru ned til 180 grader og steg videre i 10 minutter. Tag ud.
Damp spinaten i letsaltet vand i 1 minut. Afdryp og kom i en ildfast form. Krydr med salt og peber og hæld fløde henover. Drys friskrevet parmesan på og giv spinaten 10 minutter i ovnen.
Tilbered gnocchi. Skær kødet i skiver og pres lidt hvidløg ud over kødet. Server med gnocchi og spinat.