Steg mørbraderne i olie. Krydr med salt, peber og chiliflager. Vend med honning og citronsaft og steg videre i alt 6-7 minutter. Vend ofte rundt og hold øje, den søde honning branker let.
Server med al sky fra panden.
Skær hele blomkålen i så tynde skiver du kan. Kom i en skål og vend med olie. Krydr med salt og peber og drys ost og estragon henover blomkålen. Vend let sammen og server.
Tip: Stil gerne en skål med kogte kartofler, lyst surdejsbrød og smør på bordet. Det passer godt til kødet.
Steg mørbraderne i olie. Krydr med salt, peber og chiliflager. Vend med honning og citronsaft og steg videre i alt 6-7 minutter. Vend ofte rundt og hold øje, den søde honning branker let.
Server med al sky fra panden.
Skær hele blomkålen i så tynde skiver du kan. Kom i en skål og vend med olie. Krydr med salt og peber og drys ost og estragon henover blomkålen. Vend let sammen og server.
Tip: Stil gerne en skål med kogte kartofler, lyst surdejsbrød og smør på bordet. Det passer godt til kødet.